Workshop för föreningshemsidor

På Centrumfesten den 4 december 2018 lanserades webbportalen Storforsföreningarna.
För föreningar och nätverk i Storfors kommun finns nu möjlighet att, i anslutning till portalen, få en gratis hemsida eller evenemangssida.
Flera föreningar har redan anslutit sig med hemsida till portalen.

Nu bjuder Storfors kommun tillsammans med föreningen Värmlands BergsLAG in till workshops under våren 2019. Hit kan föreningar som har anslutit sig, eller önskar ansluta sig, med hemsida till portalen komma för att lära och öva sig i hur hemsidan fungerar, hur man skriver inlägg, publicerar nyheter, evenemang, bilder m.m.

Plats: Kulturhuset i Storfors

Tid: 17:00-19:00

Datum: 24 januari, 19 februari, 20 mars och 15 april

Ingen föranmälan krävs! Ta med din egen dator. Har du ingen dator finns det datorer för utlån. Storfors kommun bjuder på kaffe och bulle!

Har din förening anslutit sig till Storforsföreningarnas webbportal?

Ni kan göra det redan nu!

Information om hur ni gör, kontaktuppgifter och anmälningsformulär finns på: www.storforsforeningarna.se

Välkomna att kontakta oss för frågor och funderingar!

Olle Rodéhn, Kultur- och fritidschef Storfors kommun

olof.rodehn@storfors.se