Webbtjänster

Vi erbjuder våra medlemsföreningar kostnadsfria hemsidor och evenemangssidor

Webbsida

Föreningar i Storfors har möjlighet till gratis hemsida med fri support och fri handledning om föreningen ansluter sig till storforsforeningarna.se. Ni erbjuds en mall med en mängd olika redigeringsinställningar för att kunna göra er sida så individuell som möjligt, anpassad efter era ändamål och önskemål.

När projektet är avslutat 31/12-2019, så kommer föreningarna i Storfors själva att äga portalen.
Hur vi tillsammans löser de små kostnader för hostingen av Storforsportalen inför 2020, skall vi diskutera gemensamt under hösten 2019.

Evenemangssida

För de föreningar som vill behålla sina befintliga hemsidor, men som ändå vill synas i kalender och affischflöde på portalen, kan vi erbjuda gratis evenemangssida. Er förening kan själv publicera kommande evenemang på den egna evenemangssidan och informationen skickas då automatiskt till portalkalender på storforsforeningarna.se.

Om ni har frågor kring webbtjänsterna, tveka inte att kontakta webb & support-ansvarig:

Daniel Sanell
Webb & Support-ansvarig