Från Värmlands BergsLAG och Möckelnföreningarna vill vi tacka Storfors för att vi fick möjlighet att vara med på en härlig Centrumfest! Vi fick möjlighet att berätta och informera om Möckelnföreningarna och det arbete som pågår för att skapa ett föreningsnätverk i Storfors kommun. Det var ett gott gensvar vi fick! Vi är redan på gång att skapa hemsidor åt föreningar i Storfors som kommer att kopplas till portalen storforsforeningarna.se

Er förening har möjlighet att få en gratis hemsida. Har ni redan en hemsida kan ni få en enklare variant, en evenemangssida, som länkar till er ordinarie sida. Målet är att samla alla föreningsaktiviteter på en sida och i en evenemangskalender.

Anmäl er förening under fliken registrera, eller ring eller mejla oss! Kontaktuppgifter finns under fliken kontakter!

Tack än en gång!

Värmlands BergsLAG och Möckelnföreningarna!

www.mockelnforeningarna.se